Vrienden van De Stam

You alone can do it, but you cannot do it alone!

De Vereniging van Vrienden van De Stam heeft als doel het ondersteunen van het drugsvrije programma van Stichting De Stam in de ruimste zin van het woord. In een tijd waar verslaving voornamelijk gezien wordt als een medisch probleem dat met medicatie kan worden behandeld, ondersteunen en stimuleren wij de ontwikkeling van het drugsvrije programma van Stichting De Stam gericht op een bestaan in de maatschappij zonder afhankelijkheid van verslavende middelen en hulpverleners. In het programma van Stichting De Stam leert iemand zichzelf te helpen met de hulp van anderen.

Voor dit doel zijn vrienden hard nodig!

Lid worden kan door het formulier Vrienden van de Stam (PDF) naar ons toe te sturen. De kosten van het lidmaatschap zijn € 25 per jaar. Ook is het mogelijk eenmalig een groter bedrag te doneren. Wij zijn ANBI geregistreerd.

ANBI Stichting Vrienden van De Stam
Vrienden van de Stam heeft een ANBI status. Ons RSIN nummer is 802039789 en via deze link kunt u onze statuten bekijken. Tevens hebben wij financiële jaarverslag van 2014, 2015, 2016, 2017, 201820192020 en 2021 beschikbaar.

Verslagen 2021-2022

Het bestuur van Vrienden van de Stam bestaat uit:

  • Martien Kooyman, voorzitter
  • Bert Kleipool, vice voorzitter
  • Elly Burgering, secretaris
  • Paul Greijmans, penningmeester