Aanmeldformulier

Via dit formulier kunt u zich aanmelden. Aan de hand van uw aanmelding nemen wij binnen twee werkdagen telefonisch contact op voor de verdere procedure.

De Stam Verslavingszorg

In alle gevallen is een verwijsbrief nodig van de huisarts of medisch specialist. De verwijsbrief moet gericht zijn aan De Stam, een concreet behandelverzoek en gegevens van de verwijzer bevatten. Verwijzers kunnen een model Verwijsbrief  downloaden.

Daarbij worden ook voorafgaande behandelgegevens opgevraagd, waaronder een DSM diagnose en resultaten van eerder psychiatrisch of psychologisch onderzoek. Ook wordt een recent medicatieoverzicht van de apotheek gevraagd aan de cliënt of wordt dit opgevraagd middels het invullen van een toestemmingsformulier. Als alle documenten aanwezig zijn, neemt De Stam contact op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek.

De Stam Woonbegeleiding

Na ontvangst en beoordeling van de intakeformulieren nemen wij binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Als blijkt dat je in aanmerking komt voor plaatsing, dan plannen wij een intakegesprek met je in.